Friday 30 November 2012

Tag: One Lovely Blog Award

   Bună copii, ce mai faceţi?
   După aproximativ un milion de ani (nu chiar :)) ), reuşesc şi eu să mai scriu câte ceva pe blog. Nu am mai scris, nu pentru că nu aş vrea, dar, ştiti şi voi cum e cu şcoala, cu tezele... N-am mai avut prea mult timp liber.
   Azi am pregătit un tag pe care l-am primit de la Ana. Să începem, deci.

   Hello everyone, how are you?
   After one million years (not really :)) ), I've managed to write something on my blog. I haven't been writing, not because I didn't want to, but because of school and tests... you know. I didn't have much free time.
   Today, I've prepared a tag I've got from Ana. Ok, let's start.


Saturday 24 November 2012

THBoxes International Giveaway - My first giveaway [CLOSED]

THBoxes International Giveaway

ROMÂNĂ

   Dacă mă urmăriţi pe Facebook sau Twitter, ştiţi că aveam o surpriză pregătită pentru voi. :) Deja v-aţi dat seama, este un giveaway sponsorizat de cei de la THBoxes. 
   Acesta este primul meu giveaway şi m-am gândit să-l fac în aşa fel încât să anunţ câştigătorul pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului. Nu e drăguţ? :)

Wednesday 14 November 2012

Colaborare: Glittery Project

Glitter Nail Art

   Postarea de astăzi este o colaborare cu alte colege bloggeriţe. Colaborarea se numeşte „Glittery Project”, şi nu cred că mai are sens să menţionez tema, care este mai mult decât evidentă.
   Eu v-am pregătit un NOTD strălucitor şi nişte poze cu ojele mele sclipicioase. Să sperăm că o să vă placă ;).


Saturday 10 November 2012

Haul: Elf + Drugstore


    V-am spus pe Twitter acum vreo doua saptamani că primisem comanda de la Elf şi că eram încântată, dar nu am mai reuşit să scriu nimic pe blog. Vă spun acum ce cred eu, mai ales că am avut şi ceva timp să le testez.