Friday 11 October 2013

Movie Of The Week #3: Hansel and Gretel: Witch Hunters



   În săptămâna 3, renunţ la filmele, să zicem, siropoase, pentru o porţie de luptă împotriva vrăjitoarelor. 
   Filmul l-am văzut în timpul verii şi vă spun că mi-a plăcut teribil de mult. Din punctul meu de vedere este realizat super! Toate elementele se combină perfect şi se completează reciproc pentru a crea ceea ce, eu îndrăznesc să numesc, un film bun (dar nu cel mai bun!). Personajele sunt plăcute, scenele de luptă spectaculoase, iar muzica completează perfect atmosfera.

Hansel and Gretel: Witch Hunters


Regia: Tommy Wirkola
Cu: Gemma Arterton, Jeremy Renner
Gen film: Acţiune, Fantastic, Horror

   La 15 ani de la evenimentele petrecute în căsuţa de turtă dulce, Hansel şi Gretel revin ca doi vânători de vrăjitoare neîntrecuţi. Între timp, ucid vrăjitoare după vrăjitoare, ajungând la numărul de 600 de „specimene”.
   Ajung în Augsburg, chemaţi de primar. Mai mulţi copii lipsesc, fiind furaţi de vrăjitoare cu scopul de a fi mai târziu sacrficaţi, în noaptea cu „Lună Roşie”. Şeriful oraşului, un neam prost care se crede deştept şi puternic, le pune câteva beţe în roate, din simpla cauză că el nu a fost capabil să rezolve problema, dar dispare din peisaj, strivit ca un gândac (la propriu).
   La final, cei doi fraţi măcelăresc toate vrăjitoarele strânse în orăşelul Augsburg (oau! ce surpriză :)) ), şi pleacă mai departe pentru a-şi continua misiunea.
post signature

No comments:

Post a Comment

Leave a comment. It makes me happy :)